Mannelijk naakt

Het leek wel de week van het mannelijk naakt! Waarschijnlijk geïnspireerd door de prachtige fotoreportage van Epke Zonderland gingen meer mannen deze week voor de camera uit de broek.

Bullseye !
Zo bleek Jelle Klaassen (voor wie ‘m niet kent: een 27-jarige darter die speelt op internationaal topniveau) een heel ondeugende jongen te zijn die er qua versiertechniek een vrij directe aanpak op na houdt. Hij heeft namelijk drie naaktfoto’s van zichzelf gestuurd aan een 15-jarig meisje met een verstandelijke beperking en psychische problemen.

Je moet wel heel zeker van je zaak(je) zijn om te denken dat zo’n actie succes zal opleveren. Het meisje was er behoorlijk van ontdaan zo blijkt uit de berichtgeving. Er is aangifte gedaan, Jelle heeft inmiddels bekend en publiekelijk zijn excuses aangeboden. Ik hoop dat de psychische schade voor het meisje meevalt. En wat Jelle betreft zou ik zeggen, stop die onehundredandeighty maar weer in je broek en richt je (dart)pijlen voortaan ergens anders op!

Very Important Penis
Ook de kroonjuwelen van de Engelse prins Harry werden deze week op de gevoelige plaat vastgelegd. Alhoewel er eigenlijk maar weinig van te zien was omdat hij ze handmatig buiten beeld hield. Zijn royal hiney daarentegen was wel duidelijk in beeld gebracht. Grappig ook dat de redactie van de entertainmentsite TMZ een ‘soort van censuur’ toepaste door hier een sterretje overheen te plaatsen. Hoe toepasselijk…

Viva Las Vegas
Harry waande zich redelijk veilig in zijn VIP-suite in Las Vegas toen hij zich met een groep anderen aan een potje stripbiljarten waagde. Hij verloor, zoveel is wel duidelijk als je de foto’s ziet. Maar waar hij eerst dacht alleen het spel te hebben verloren (en daar ook best veel plezier aan beleefde) kan ik me zo voorstellen dat hij die avond alwéér het vertrouwen in de mensen om hem heen verloor. Je geeft je (letterlijk) bloot omdat je je op je gemak voelt en de mensen om je heen vertrouwt en dan is er blijkbaar toch iemand in het gezelschap die het nodig vindt om jouw keu op de gevoelige plaat vast te leggen. Lijkt me toch een moeilijk leven. Voor Harry geldt dus niet ‘what happens in Vegas, stays in Vegas…’

No Nuts No Glory
Twee naakte heren in één week…het lijkt wel een sport te gaan worden. Zal deze trend komende tijd doorzetten? Als het foto’s á la Epke worden heb ik hier zeker geen bezwaar tegen (voor wie ze gemist heeft, deze zijn hier te bewonderen). Mooi gestyled, mooie belichting en natuurlijk een prachtig model.  Ik kan het wel waarderen. Als het om privékiekjes gaat, laat dan maar. Die vind ik over het algemeen niet zo opwindend. Om maar even in sporttermen te blijven….ik heb dan al gauw de neiging om te roepen ‘new balls please!’.

 

CC foto: Dunedin NZ