Love is in the air! Marco en Leontine zijn weer aan het daten

marco-borsato-leontine-daten

Marco Borsato heeft de afgelopen tijd erg zijn best gedaan om Leontine, de liefde van zijn leven, terug te winnen. En zijn toenaderingspogingen blijken nu het gewenste effect te hebben: de zanger vertelt dat het ex-paar weer aan het daten is geslagen. 

Marco en Leontine

Dat onthulde Marco Borsato vanochtend in De 538 Ochtendshow. Daar praatte hij over zijn nieuwe single met zanger Rolf Sanchez – waar hij al eerder een liedje, voor Leontine, mee heeft gemaakt.

Daten

Frank Dane kan het dan ook niet laten om toch even te vragen hoe het nu tussen de zanger en zijn ex-vrouw gaat. Marco antwoordt met bijzonder leuk nieuws. ‘Laten we zeggen: het heeft geen vaste vorm, maar we daten een beetje’.

Loslaten

Frank vraagt nog even door en wil weten wat dat “daten” precies betekend. ‘Dat betekent zoveel als dat het is. Dat we af en toe gewoon leuke dingen doen. We zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los’, aldus Marco. ‘De intentie is dat het goedkomt?’, vult Frank aan. ‘Dat hoop ik natuurlijk. Dat weet je niet. We laten het los’, laat de zanger nogmaals weten.

Lees ook
Marco Borsato noemt scheiding met Leontine ‘grootste fout van zijn leven’

Hoge druk

De druk op het paar ligt volgens hem namelijk nogal hoog. ‘Toen we net met elkaar gingen, moesten we nog uit eten en werden we al bestempeld als het ideale paar. Dan moet je nog met elkaar uit eten’, aldus de zanger. Ze willen het deze keer daarom rustig aan doen, sluit hij af. ‘We weten het nog niet.’

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Story | Beeld: BrunoPress