Mariah Carey neemt revenge voor vals nieuwjaarsoptreden (én deelt dikke sneer uit)

mariah

Weet je nog, dat übervalse optreden van Mariah Carey tijdens de jaarwisseling vorig jaar? Zo’n gênante show zagen we zelden en dus hadden we het best begrepen als Mariah nooit meer iets van zich had laten horen. Maar blijkbaar heeft de zangeres lef met een hoofdletter L: deze Oud & Nieuw nam ze revenge door op datzelfde podium opnieuw de microfoon te pakken…

En dit keer verliep haar show op het jaarlijkse evenement Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve vlekkeloos.

Kleine kanttekening

Alhoewel, we moeten wel eerlijk zeggen dat Mariah – vocaal gezien – betere tijden heeft gekend. Maar desalniettemin vinden we haar actie om opnieuw voor een miljoenenpubliek te laten zien dat ze het wél kan, briljant.

Afgang

Bij de show op Times Square in New York tijdens de jaarwisseling een jaar geleden waren problemen met de techniek, waardoor Mariah de muziek niet kon horen en geen noot zuiver zong. Uiteraard moet de zangeres woest zijn geweest op de organisatie.

Sarcastisch tikkie

Wellicht dat die boosheid het hele jaar is blijven hangen, want de zangeres kon het niet laten een klein tikkie uit te delen tijdens haar optreden op deze 31 december. Tussen de liedjes Vision of Love en Hero door klaagde Mariah – sarcastisch – namelijk openlijk dat er geen hete thee voor haar klaarstond.

Ze hadden natuurlijk iets goed te maken en aangezien het ook nog eens 12 graden onder nul was, had de crew best iets harder voor haar mogen lopen, vond ze. Na afloop van haar optreden grapte ze nog één keer met een foto van zichzelf met een kopje op Instagram: ‘Found my tea!’.

Found my tea! ☕

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Happy New Year!!!! ♥️🦋🎉

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Cosmopolitan | Beeld Getty