Mariah Carey geeft prachtige sneer tijdens ontmoeting met de Clintons: ‘Wat een eer om president Clinton en haar echtgenoot te ontmoeten’

mariah carey

Diva als ze is, is Mariah Carey inmiddels ook koningin van de sneren. Immers, trap je op haar gemanicuurde tenen, dan zul je het weten ook. Dus waar voor veel Amerikaanse artiesten het een eer is om bij een (oud-)president op bezoek te mogen, dacht Mariah daar anders over.

Mariah Carey had het geluk om voormalig president Bill Clinton (1993-2001) en first lady Hillary te mogen ontmoeten.

“Wat een eer om president Clinton en haar echtgenoot, voormalig president Bill Clinton, te ontmoeten! 😊”, twittert Mariah bij een foto met het echtpaar. “Dank voor alles wat jullie voor ons land hebben gedaan en ook blijven doen. ❤️🇺🇸”

Met haar tweet blikt de zangeres met een knipoog terug op de presidentsverkiezingen van 2016. Hillary was toen de Democratische kandidaat voor het presidentschap en had volgens Mariah en een aantal andere sterren ook moeten winnen. De winst ging echter, zoals bekend, naar de Republikein Donald Trump, die volgend jaar overigens weer voor het presidentschap wil gaan.

Lil Nas X

Vorige week maakte Mariah Carey ook al indruk met een van haar posts op social media. Toen postte ze een meme van zichzelf, waarbij ze een fakkel overdroeg aan rapper Lil Nas X. Hiermee feliciteerde ze de 20-jarige zanger met het record van langste nummer 1-hit. Dat record was voorheen in handen van Mariah Carey, waardoor ze ook wel de Koningin van de Billboard Hot 100 werd genoemd.

“Liefs en gefeliciteerd met het breken van het langstlopende record in de geschiedenis van de muziek”, schrijft Mariah bij de foto. “We waren gezegend dat we het record mochten houden met een nummer dat zo veel voor ons en anderen heeft betekend. Ga zo door!❤️”

De 20-jarige rapper reageerde dolblij met “wowwww heel erg bedankt Mariah! Je bent een legende en een icoon en ik ben gezegend dat je mij erkent! Ik ben opgegroeid met je muziek & dat je nu rechtstreeks tegen mij praat is niet te geloven!❤️❤️❤️” Lil Nas X maakte ook een screenshot van de tweet en zette de foto op Instagram met de caption “LEGEND❤️”.

banner

Bron: ANP, beeld: ANP
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.