VIDEO: Mattie of Wietze, wie is de beste papa?

Het oppasavontuur van Mattie en Wietze zit er weer op! Woensdag moesten de radio dj’s afscheid nemen van Chiara en Aurora en sloten hun kinderen-voor-een-week hun echte ouders weer in hun armen.

Een intensieve, bijzondere week vol nieuwe ervaringen zit er weer op. De dj’s leerden elkaar, maar ook zichzelf opnieuw beter kennen. Wietze is na afgelopen week nog enthousiaster geworden om zelf ooit vader te worden, terwijl Mattie door alle verantwoordelijkheid waar hij mee in aanraking is gekomen juist meer is gaan twijfelen. En dat terwijl Chiara en Aurora hem juist hebben verkozen tot ‘beste vader’!

Matties goocheltrucs en de extra koekjes en frisdrank die hij hen voorschotelde viel erg in de smaak bij de meiden en ze gaven hem in hun juryrapport dan ook een dikke 9,5. Wietze moest het doen met een 9, zijn leuke grapjes wegen niet op tegen het feit dat hij vaak moppert en veel op zijn telefoon kijkt, aldus de kinderen.

De dj’s schreven beide een afscheidsbrief aan Michel en Susan, de ouders van Chiara en Aurora. Klik hier om de brief van Mattie te lezen, en hier voor de brief van Wietze.

Morgen voelt VIVA Mattie en Wietze aan de tand over afgelopen week. Houd de site dus in de gaten!

Lees ook:

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.