Maxime Meiland gaat voor een pittig rood kapsel

Maxime Meiland

Het is tijd om het ellendige jaar 2020 af te sluiten en een nieuw hoofdstuk te openen. En niets roept zo hard ‘nieuw hoofdstuk’ als een fonkelnieuw kapsel. Dat moet Maxime Meiland ook gedacht hebben. 

De Meiland-telg liet de schaar in haar blonde lokken zetten, maar liet het daar niet bij. Ze liet haar blonde lokken verven in een rossige kleur. ‘Nou meid ik ben toch voor een nieuwe look gegaan!’, schrijft ze op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

‘Net als rode wijn’

Onder de post regent het complimenten. Door vader Martien is de vergelijking met wijn uiteraard snel gemaakt (‘Winterlook. Net als rode wijn’). Tussen alle hartjes door, zijn er natuurlijk altijd een paar zuurpruimen die het nodig vinden om op te merken dat ze blond mooier vonden. Een enkeling noemt de nieuwe coupe zelfs ‘oubollig’. Laten we hopen dat Maxime haar schouders ophaalt, want va-va-voom: wát een vamp en wat contrasteert het rossige goed met haar blauwe kijkers.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Brunopress
Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van huidkleurige panty’s en mannen die salsa dansen. @susandalstra