Maxime Meiland haast onherkenbaar op nieuwe foto’s

maxime meiland

Maxime Meiland (25) heeft zich van een hele andere kant laten zien. De dochter van Martien en Erica deelt namelijk kiekjes van een nieuwe photoshoot en ze is haast onherkenbaar!

Maxime is flink opgedoft en dat heeft deze twee prachtige plaatjes tot gevolg. Zelf maakt ze verder geen woorden vuil aan de nieuwe beelden die ze plaatst op Instagram.

Tekst gaat verder onder de post.

Complimenten

Volgers hebben wél wat op te merken over deze waanzinnige foto’s. De complimenten stromen binnen onder de post. Zo is te lezen: ‘Wauw mooie foto’s zeg 🔥’. Ook merkt iemand op: ‘Wow, ik herkende je echt niet.’

Gelijkenis

Fans zien ook de gelijkenis met andere bekende vrouwen. ‘Wauw, op de eerste foto lijk je echt op Carice van Houten 🔥’, laat een ander achter. ‘Ook een hele mooie vrouw.’ Maar ook een internationale ster wordt genoemd. ‘Die laatste foto lijk je echt op Gigi Hadid 😍🔥.’

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Beeld: Peter Smulders, Instagram
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!