Maxime Meiland gaat ‘aan het strand’ samenwonen met vriend Leroy

maxime meiland

Maxime Meiland (25) gaat verhuizen en wel naar het chique Noordwijk. Ze woonde eerder samen met haar ouders in Hengelo. Helaas kon de familie daar niet langer blijven. Maxime is nu, samen met haar vriend, weer terug in Noordwijk waar ze woonde voor het avontuur in Frankrijk begon. 

Terug naar huis

Het geluk kan niet op voor Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer (29). De twee hebben samen een huis gekocht in de kustplaats Noordwijk. Maxime is weer helemaal terug bij haar roots want ze is opgegroeid in het dorp. Het huis van de tortelduifjes is een twee-onder-een-kapwoning en kostte zo’n 729.000 euro. Eind vorig jaar verkocht Leroy al zijn appartement in Hoofddorp voor bijna 200.000 euro meer dan hij het kocht. Als je de website van de makelaar mag geloven komt het gezin niks te kort in hun nieuwe huis. Van de knusse woonkamer tot de stijlvolle keuken, het is een droomhuis voor velen.

Broertje of zusje erbij?

Natuurlijk heeft het huis een grote inloopkast waar Maxime al haar kleding kwijt kan. Daarnaast is er nog een extra slaapkamer, want je weet maar nooit. Maxime vertelde eerder al aan Story dat ze graag kinderen zou willen met Leroy en dat ze hem ziet als de vader van haar dochter, Claire. De extra slaapkamer zou dus omgetoverd kunnen worden in een kinderkamer. Gelukkig kan het gezin meteen genieten van het nieuwe huis, er heeft net een grote renovatie plaatsgevonden dus hoeft er niks te gebeuren. Maar na het kasteel in Frankrijk en de boerderij in Hengelo heeft de jongste Meiland wel genoeg geklust.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: story.nl | Beeld: Brunopress.nl