Kom maar door: ‘Love Island USA’ vanaf vandaag te zien

Meer Love Island

Van Love Island willen we alleen maar meer, meer en nog eens meer. Het is de ideale show om tijdens de donkere avonden te bingewatchen en daarom heeft Videoland goed nieuws: de USA-editie is vanaf vandaag te zien.

Meer Love Island, daar zeggen we natuurlijk nooit nee tegen. Al moeten we toegeven dat deze editie van ons eigen kikkerlandje tóch een beetje tegenvalt. RTL knalt er dan ook niet nog een editie van eigen bodem tegenaan, maar gaat voor de versie uit de Verenigde Staten.

USA

Het gaat hier dus om Love Island USA, dus bereid je voor op een goede portie drama. Of gaat deze variant ook weer heel anders worden, zoals het geval is bij Temptation Island? Vanaf vandaag is de variant uit de USA te zien op Videoland, maar je kunt helaas niet meteen bingen. Er komt namelijk elke dag maar één aflevering. Even geduld dus.

Wintereditie

Maar je vervelen? Dat gaat écht niet gebeuren met deze flinke dosis reality-tv. We schreven het namelijk al eerder en nu is het ook officieel: de UK-variant van Love Island krijgt óók nog een wintereditie. Nee, dat betekent niet mensen als Maura en Curtis in de sneeuw en op de latten (was ook best leuk geweest), maar de kandidaten pakken hun koffers naar het zonnige Zuid-Afrika. In Engeland zal dit seizoen vanaf januari 2020 op de buis verschijnen, dus het is hopen dat wij snel volgen. Toch, Videoland?

Bron: Grazia | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!