Snap je: is Temptation’s Megan nu samen met verleider Joshua?

Megan Joshua

Je moet misschien even graven in je geheugen, maar ooit deed Megan mee aan Temptation Island. Hier viel ze voor de charmes van Joshua en zette ze haar toenmalige vriend Kevin aan de kant. Toch was hun romance van korte duur, maar: zijn de twee nu weer samen?

De geruchtenmolen begon weer op volle toeren te draaien nadat de twee samen oudjaar doorbrachten. Op het kiekje kruipen ze dicht tegen elkaar aan en lijken met een hartje hun liefde te bevestigen. Maar hoe zit het nu?

Megan en Joshua

Want dat ze het weer gezellig hebben, dat blijkt wel. Maar Joshua wil er vooral nog even geen label op plakken, zo laat de voormalig verleider weten aan Het Laatste Nieuws. ‘Megan en ik zijn nog allebei jong en voor nu is het gewoon leuk.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MeganDesaever (@desaevermegan__)

Temptation Island

Megan deed in 2018 mee aan met haar toenmalige vriend Kevin aan Temptation Island. Dat liep niet erg goed af, want hij vond haar vooral ‘koekerond’ en zij viel voor de charmes van de knappe Joshua. Maar een relatie? Die kregen ze destijds niet. De knappe Belg dook namelijk ook al het bed in met verleidster Chloë, die het tijdens het programma weer heel gezellig had met Kevin. Snap je?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Love Reality | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!