Temptation’s Megan heeft een nieuwe vriend en het is niet Joshua

Megan nieuwe vriend

Had Temptation’s Megan het eerst nog heel gezellig met Joshua, werd ze daarna zoenend met een ander gespot tijdens haar vakantie in Dubai. De nieuwste update? De realityster bevestigt via een Q&A op Instagram een nieuwe vriend te hebben.

Dit keer geen Belg, geen Nederlander, maar Silvio uit Zwitserland. En de beste man is niet zomaar iemand: hij is een fitnessatleet én een influencer. Maar hoe hebben ze elkaar leren kennen?

Megan nieuwe vriend

Nou, tijdens haar vakantie in Dubai dus. Of hij ook degene was met wie ze toen zoenend op de gevoelige plaat werd vastgelegd, is niet helemaal duidelijk. Maar wat maakt het ook uit. Love is in the air en de twee hebben het dus al officieel gemaakt. Toch vragen fans zich wel af hoe het dan zit met Joshua. Maar daar kan de brunette kort over zijn: ‘We zullen altijd een speciale band hebben, maar zijn gewoon goede vrienden.’

Tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Megan Joshua tóch niet samen

Hoewel de twee nog geen relatie hadden, was Joshua er behoorlijk klaar mee. De foto’s die van hen op Instagram stonden, zijn inmiddels verwijderd. Ze volgen elkaar nog wel, maar daar is misschien ook wel alles mee gezegd. De Belg liet eerder nog weten er vooral nog even geen label op plakken. ‘Megan en ik zijn nog allebei jong en voor nu is het gewoon leuk.’

Temptation Island

Megan deed in 2018 mee aan met haar toenmalige vriend Kevin aan Temptation Island. Dat liep niet erg goed af, want hij vond haar vooral ‘koekerond’ en zij viel voor de charmes van de knappe Joshua. Maar een relatie? Die kregen ze destijds niet. De knappe Belg dook namelijk ook al het bed in met verleidster Chloë, die het tijdens het programma weer heel gezellig had met Kevin. Snap je?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Love Reality | Beeld: Instagram
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!