Mooi, mooier, mooist: Meghan Markle laat prachtige babybuik zien tijdens eerste werkdag van 2019

meghan markle babybuik

Ook voor Meghan is het normale leven na de feestdagen weer begonnen. De hertogin ging aan het werk en daarbij konden we een glimp opvangen van haar prachtige babybuik.

Lees ook:
Bevalt Meghan Markle eerder dan verwacht?

En wat is deze gegroeid! De geruchten worden dan ook steeds sterker dat Meghan niet één, maar twee kindjes verwacht. Een insider vanuit het paleis verklapte zelfs dat er niet alleen twee royal baby’s op komst zijn, maar dat Harry en zijn vrouw zich ook op kunnen gaan maken voor prinsesjes. De kleur van de babykamer zou namelijk roze worden. Hoe leuk!

Beschermvrouwe

Meghan bracht in een prachtige nauwsluitende, zwarte jurk een bezoek aan Smart Works. Dit is één van de vier organisaties waarvan de hertogin beschermvrouwe is geworden. Deze organisatie helpt werkloze en kwetsbare vrouwen om weer op de arbeidsmarkt te komen. Meghan is dus nog niet met zwangerschapsverlof, maar aan het formaat van haar buik te zien zal dat niet al te lang meer duren…

meghan markle babybuik
2019-01-10 14:07:58 Britain’s Meghan, the Duchess of Sussex, chats with Patsy Wardally as they pick out clothes, during her visit to Smart Works, a charity to which she has become patron, at St Charles hospital in west London on January 10, 2019.
CLODAGH KILCOYNE / POOL / AFP
Bron: Libelle | Beeld: ANP
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.