Is Meghan Markle al bevallen? Ambulance gezien voor Windsor Castle

meghan markle zwanger

De geruchtenmolen draait al weken op volle toeren: is Meghan al bevallen of nog niet? Toch staat de roddelpers in Engeland sinds afgelopen vrijdag hélémaal op zijn kop: een ambulance zou gespot zijn voor Windsor Castle, het nederige stulpje van het stel.

Hoewel de hertogin het liefst thuis wilde bevallen, lijkt Meghan toch naar het ziekenhuis zijn gemoeten voor de bevalling. Helemaal zeker weten we het natuurlijk nooit, want de royals zullen deze keer niet poseren voor een officieel fotomoment. Sterker nog, het kan nog wel even duren voordat we de kleine te zien krijgen. Het gezin wil eerst in alle rust zelf genieten van de komst van de kleine. Groot gelijk!

Vrijdag

Toch weet People het zeker: het prinsje of prinsesje is vrijdag ter wereld gekomen. De ambulancedienst die verantwoordelijk is voor de graafschappen Buckinghamshire, Oxfordshire, Berkshire en Hampshire wordt dan ook bedolven onder de telefoontjes. Toch laten ook zij niks los: ‘Het is niet mogelijk om commentaar te geven op het ambulanceverkeer rond het gebied Windsor. De vertrouwelijkheid van de patiënt moet te allen tijde worden gerespecteerd. Bovendien geven wij geen commentaar op operationele zaken met betrekking tot leden van het Koninklijk Huis.’ Nog héél even wachten dus.

Bron: Libelle | Beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!