De speculatie is begonnen: is Meghan al bevallen of niet?

Meghan Markle

Meghan Markle en prins Harry doen het allemaal wat anders dan de rest van de royals. Zo zal de hertogin na de geboorte van de kleine niet meteen een fotomoment hebben. Sterker nog, het kan wel even duren voordat we de baby te zien krijgen. Maar de speculatie is nu ook echt begonnen, want: is Meghan niet gewoon al bevallen?

We zagen Meghan voor het laatst op 19 maart toen ze haar respect uitte voor alle slachtoffers en nabestaanden van de aanslag in Nieuw-Zeeland. Daarna heeft Harry nog wel een aantal evenementen bijgewoond, maar Meghan hebben we sindsdien niet meer gezien… dat zóu kunnen betekenen dat ze inmiddels is bevallen.

Of toch niet?

Kate ging op 22 maart met zwangerschapsverlof en beviel uiteindelijk op 23 april van prins Louis. Dus als we haar zwangerschap als uitgangspunt nemen, zou het zomaar kunnen dat Meghan rond 20 april ‘pas’ bevalt. Net als Kate precies een maand nadat ze met verlof is gegaan. Dit komt ook overeen met de oorspronkelijke voorspelling dat de baby in april geboren zou worden.

Afwachten…

Een medewerker van de royal family deelt middels een tweet dat het paleis ons op de hoogte houdt zodra de royal baby is geboren. Wij kunnen niet wachten!

Door: Flaironline | Beeld: ANP
Elle (20) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar de mooiste covers voor aan haar muur.