‘Mel B. liegt over pikante nacht met Geri Halliwell’

 

Oh oh, in aanloop naar de grote Spice Girls-reünie barsten ook de kreten om aandacht en roddels rondom de popsterren opnieuw los. Afgelopen weekend liet Mel B weten een pikante nacht met mede Spice Girl Geri te hebben beleefd, maar nu doet Geri deze af als obscuur overdrijfsel.

Afgelopen weekend was Mel B te gast in de show van Piers Morgan. Daar onthulde de 43-jarige zangeres dat ze tijdens de gloriedagen van de Spice Girls een wel heel intieme nacht met collega Geri Halliwell heeft beleefd.

Pisnijdig

Een anonieme bron laat aan de Britse The Sun weten dat hier niets van klopt: ‘Dit is typisch Mel, om zo haar mond voorbij te praten. Geri is meer dan nijdig. Mel heeft de meiden een berichtje gestuurd om hen te vertellen wat ze had gezegd tijdens het interview, maar ze heeft niet eens sorry gezegd. Ze zal diep door het stof moeten gaan om het weer goed te maken met Geri. Dit is niet iets wat ze snel zal vergeten.’

(not) viva forever

‘Mel blijft volhouden dat het waar is, maar Geri zegt dat het zwaar overdreven is en ze haar mond moet houden,’ gaat de bron verder. ‘Het is geen ideale situatie gezien de repetities al binnen enkele weken beginnen. Ze zullen samen dus heel veel tijd moeten doorbrengen. De reünie gaat nog steeds door, daar kijken ze allemaal erg naar uit, maar hun vriendschap is echt beschadigd.’

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA banner

Bron: Telegraaf, beeld: Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.