Mel B verklapt een ‘sexy’ Spice Girls-geheim

Spice Girl Mel B

Spice Girl Mel B heeft verklapt dat ze ooit seks heeft gehad met Geri Halliwell, haar collega Ginger Spice. De 43-jarige zangeres vertelde dat het gewoon gebeurde en dat ze er achteraf om konden lachen.

Afgelopen vrijdag was Scary Spice Mel te gast in het Britse praatprogramma Piers Morgan’s Life Stories om te praten over haar biografie Brutally Honest, toen het onderwerp ter sprake kwam. “Ze gaat me hierom haten”, zei Mel over Geri, “want ze leeft nu een luxeleventje in haar villa, samen met haar man. We hebben er destijds om gelachen en het daarbij gelaten.” Mel hoopt dat Geri haar onthulling niet zal ontkennen.

Lees ook: ‘Spice Girls-tournee wordt zaterdag aangekondigd’

Hier nog even een foto uit de oude doos van Mel en Geri.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

If you put two and two together You will see what our friendship is for ✌🏻❤️✌🏾 📷 Ray Burmiston

Een bericht gedeeld door Spice Girls (@spicegirls) op

Tongpiercing

Later in het interview met Piers, wat aankomende zomer te zien zal zijn op de Britse tv-zender ITV, geeft Mel aan ook een keer gezoend te hebben met Sporty Spice Mel C. Dat was echter volgens haar ‘niets seksueels’, maar gewoon om haar nieuwe tongpiercing uit te testen.

De 46-jarige Geri Halliwell is nu getrouwd met Formule 1-teambaas Christian Horner. Of Mel’s onthulling gevolgen heeft voor de aanstaande tour van de Spice Girls is onbekend. De groep geeft in mei en juni dertien concerten in het Verenigd Koninkrijk.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA banner

Bron en Beeld: ANP