Zó herkenbaar: de leukste memes over ‘Dead to Me’

dead to me seizoen 3

Het is misschien een beetje raar om te zeggen over een serie die gaat over onderwerpen als moord, onvruchtbaarheid, corruptie en auto-ongelukken, maar óh, wat herkennen we ons in ‘Dead to Me’. Deze vijftien memes weergeven precies wat wij dachten tijdens het kijken van de serie. 

Misschien is Jen wel jouw geestverwant, of kun jij je helemaal vinden in Judy. Of misschien is er wel een ander moeilijk en verknipt karakter van de serie waarin jij je herkent (uh hallo Shandy-fans). Hoe dan ook: je bent niet alleen. Dead to Me dankt haar succes voor een deel aan de combinatie van soapy verhaallijnen met bittere reality check momenten die je terugbrengen naar het echte leven. Denk bijvoorbeeld aan de woede-uitbarstingen van Jen en haar gebruik van scheldwoorden daarbij, herkenbaar herkenbaar herkenbaar. Afijn, genoeg mensen die meeleefden met de serie en je weet wat dat betekent: memes!

Lees ook: ‘Dead to Me’ seizoen 3: deze wilde speculaties beloven een hoop goeds

 

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.