Hé festivalganger! Wij zijn op zoek naar jouw mening

viva festival enquete

Waar is dat feestje? Nou, welke plek het ook is, jij bent er te vinden. Ga je vaak naar festivals, events of bomvolle beurzen met je vriendinnen? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw mening.

Een dagje uit

Niet in ieder stadje een ander schatje, maar wel een ander eventje. In onze vrije uren gaan we massaal ‘iets leuks’ ondernemen. Voor de één is dat een hele dag rondhobbelen op een beurs waar je ontzettend veel . workshops en kraampjes tegenkomt, jij gaat misschien graag bij een vrolijk schijnend zonnetje naar een zomerfestival.

Hoe je de ontspanning ook opzoekt, het is heel belangrijk om dat genoeg te doen. We werken er immers hard voor. Maar waarom ga je eigenlijk wel naar het ene event en sla je het andere liever over? Wat is voor jou nou het perfecte dagje uit? Neem bijvoorbeeld de Margriet Winterfair, Libelle Zomerweek, het Tina Festival of het In de wolken Festival. Wat vind jij van deze festivals?

Enquête

Laat het ons weten door onderstaande enquête in te vullen. Dat kost jou hoogstens een paar minuten, maar het betekent voor ons heel veel. Alvast heel erg bedankt!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief