Mexicoooooo: Kylie Jenner, Travis Scott en Stormi zijn op vakantie om ‘nader tot elkaar te komen’

kylie jenner travis scott vakantie

Terwijl wij vanochtend blij waren dat de NS-trein op tijd aankwam, namen Kylie Jenner, Travis Scott en hun dochtertje Stormi hun intrek in een luxe vakantieresort in Punta Mita, Mexico. Die vakantie was hard nodig.

Zij werd dit jaar door Forbes uitgeroepen tot jongste selfmade miljardair ter wereld, hij is druk bezig met zijn Astroworld-wereldtournee. Dochtertje Stormi vierde haar eerste verjaardag en was druk met het uitpakken van al haar mini-designertassen. Kortom: de familie kan een vakantie (en de daarbijbehorende foto’s) goed gebruiken.

Tekst gaat verder onder foto.

 

View this post on Instagram

 

brb on vacation wearing my favorite new lip kit EXTRAORDINARY available now on KylieCosmetics.com 🌴

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

View this post on Instagram

 

💕🌴✨

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

‘Ze hadden deze break echt nodig na alles wat er de afgelopen periode gebeurd is. Ze spenderen veel tijd samen en dat doet Kylie alleen maar meer verliefd op hem worden. Hoe hij met Stormi omgaat vindt ze geweldig,’ aldus een bron tegenover E! News. ‘Als de kleine ligt te slapen kijken ze met z’n tweetjes lekker een filmpje of krijgen ze een massage. Kortom, qualitytime met het gezin en als stel.’

Kylie postte een zoet filmpje waarin Travis zijn dochter helpt met traplopen.

 

View this post on Instagram

 

she won’t let go of that purse 👛 😫

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Bron: ANP, beeld: Instagram, Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.