Voor de fans van Me Before You: Michiel Huisman in nieuwe romantische tranentrekker

Een nieuwe film met Michiel Huisman? Daar zijn we eigenlijk altijd voor in, ongeacht het genre (verder zijn we vrij kritisch, hoor). Maar Michiel in een romantische tranentrekker a la The Fault in Our Stars en Me Before You… that’s just next level. Bij het zien van alleen al de trailer, die afgelopen weekend verscheen, blijkt een doos tissues geen overbodige luxe.

Bijna, bijna, bijna!

Goed nieuws, nieuw zwijmelmateriaal met Michiel in de hoofdrol, maar er is nóg beter nieuws. De film, Irreplaceable You – een Netflix Original, verschijnt al volgende week (!) in het assortiment van de streamingsdienst.

Hartverscheurend

De film vertelt het verhaal van jeugdliefdes Abbie (Gugu Mbatha-Raw) en Sam (een ietwat nerdy Michiel) die een gelukkig leven leiden in New York. Tenminste… tot ze geconfronteerd worden met enorm slecht nieuws. De twee proberen kinderen te krijgen, maar bij een controle blijkt Abbie niet zwanger, maar heel ernstig ziek.

Als hij maar gelukkig is…

Er wordt een tumor in haar buik ontdekt en het is onduidelijk hoe lang ze nog te leven heeft. Omdat de gedachte aan dat Sam zonder haar oud moet worden, gaat Abbie kapot en dus besluit ze op zoek te gaan naar iemand die haar na haar dood kan vervangen.

Blok ‘m in de agenda!

Om het geheel enigszins luchtig te houden bevat de film ook een flinke dosis humor. Irreplaceable You is vanaf 16 februari te zien op Netflix. Bekijk de veelbelovende trailer in onderstaande video:

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.