Mijn relatie is over 2.0: Temptation’s Sonny gooit de handdoek in de ring

Temptation's Sonny

Het is nog maar aflevering 3 van Temptation Island, maar harten lijken al gebroken, hartjes zijn gaan branden (in de kamers dan hè) en planten zijn gesneuveld. Vooral Temptation’s Sonny vindt zijn relatie met Jaydi eigenlijk wel welletjes geweest.

Want laten we daar even mee beginnen. Terwijl de vrouwen een rustige avond hebben gehad, hebben de mannen in hun villa ineens het licht gezien. En dan is dit geen heldere variant, maar vooral eentje waardoor ze hun wederhelft eigenlijk aan de kant willen zetten.

Temptation’s Sonny

Vooral Sonny trékt het gewoon allemaal niet meer. Want wil hij nu vriendschappelijk uit elkaar gaan of dat zijn relatie ophoudt? Lastige keuze natuurlijk, tussen deze twee totaal verschillende opties. Ahum. De volgende dag zit hij dan ook niet lekker in zijn hum en wil hij niet op date met ‘één van zijn crushes’.

Tekst gaat verder onder de tweets.

Even alleen zijn

Wat-ie dus echt wil? Even alleen zijn. Laat dat nu niet helemaal het concept zijn van het programma, dus Sonny moet toch iemand kiezen om mee op date te gaan. Maar omdat-ie niet zichzelf kan laten zien zoals hij normaal is, vindt-ie het niet eerlijk om z’n crush te kiezen. Hij wil even ergens ‘z’n ei kwijt kunnen leggen.’ Oftewel, na dit spirituele geneuzel besluit hij Sophie mee op date te nemen.

Tekst gaat verder onder de tweets.

Hartjes

Nou goed, iedereen heeft uiteindelijk iemand gekozen, maar er wordt nóg een aspect toegevoegd aan het programma. Met wederom een hartje. De makers van het programma dachten dit jaar: wat als we nu gewoon alle mogelijke opties in één show proppen? Helaas werd hun hart niet compleet gemaakt en iedereen besloot het lekker bij deze date te laten.

De zwakste schakel

Alsof dat nog niet genoeg was, maken er óók nog eens twee nieuwe verleiders hun entree. Maar omdat de bedden inmiddels vol zijn, moet er iemand daarvoor in de plaats naar huis. Helaas pindakaas, Carré en Bowie zijn de zwakste schakel en moeten de villa verlaten. Oh en mogen we nog even een hartje geven aan Sorelis, die zich ook gewoon Solero laat noemen? Als híj het niet gaat redden, dan weten we het ook niet meer.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!