5x heerlijke vesten voor een office look

office look

’s Ochtends de gordijnen open doen en zien dat het nog een beetje donker is, dan wil je toch het liefst in je pyama naar het werk gaan? Die koude herfsttemperaturen, ijzige winden en donkere lucht tegemoet gaan in een oncomfortabel mantelpak zien wij echt niet zo zitten. Doe ons maar een heel dik, warm vest om in te kruipen. Maar vaak is juist die lekkere, warme kledij niet echt office proof. Tot dat we de nieuwste collectie van Promiss op de redactie te zien kregen. Zij hebben heerlijke, stijlvolle vesten die je makkelijk naar kantoor kunt dragen.

 Mijn Promiss

De items van Promiss staan bekend om hun moderne stijl met perfecte fit. Alle items benadrukken je beste vormen en zijn van hoge kwaliteit. En ook heel handig: alle items zijn van maat 34 tot en met 48 verkrijgbaar.

Vesten

De najaarscollectie van Promiss bestaat veel fijne vesten, coltruien in verschillende kleuren en nog meer fijne truien voor een warme winter. Op de redactie zijn we helemaal fan van de mouwloze vesten van Promiss, die je prima kunt combineren over een mooie blouse en een broek, een tuniek met leuke panty of met een coltrui. Bekijk de vesten hieronder.

Shop nu online de collectie van Promiss waar wij zo enthousiast over zijn. Klik hier om naar de website te gaan.

promiss

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.