Temptation’s Milou overladen met commentaar op figuur en slaat keihard terug

Het nieuwe seizoen van Temptation Island start op donderdag 14 februari om half 9 bij RTL 5 met een dubbele aflevering. En voor wie een Videoland-abonnement heeft hebben we éxtra goed nieuws: daar verschijnt namelijk op 14 februari een driedubbele aflevering!

Bodyshaming in welke vorm of maat dan ook is iets waar wij fel op tegen zijn. Wanneer Milou een kiekje post, wordt ze overladen met commentaar dat ze ‘te dun’ zou zijn. Gelukkig slaat de Temptation-ster keihard terug.

De blondine plaatst namelijk vol trots een foto van zichzelf in een prachtige rode jurk, maar krijgt het al snel zwaar te verduren. Niet alleen zou ze flink aan het fotoshoppen zijn geslagen, ze zou echt veel te veel zijn afgevallen.

Commentaar

‘Wat ben je akelig dun zeg! Pas op voordat er niets meer van je overblijft’, reageert iemand. Een ander meent te moeten zeggen: ‘Vond je iets voller mooier’. Gelukkig is er niet alleen maar negativiteit. ‘Je hebt een prachtig figuur’, steekt een volger Milou een hart onder de riem.

Tekst gaat verder onder de foto.

Van zich afbijten

De realityster is helemaal klaar met deze bodyshaming en bijt van zich af in haar Instagram Stories. ‘Mensen even serieus, dit zijn de meest voorkomende reacties bij mijn foto’, begint Milou haar verhaal. ‘Ten eerste, ben ik niet (akelig) dun, mager of heb ik anorexia! Ten tweede vind ik het mooi om super strak en slank te zijn en daar werk ik ook aan.’ Ook vraagt ze zich af of ze dit in haar gezicht zouden durven zeggen. Ze blokkeert voor nu alle negatieve commentaren en daar heeft ze helemaal gelijk in!

Bron: Boulevard | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!