Temptation’s Heikki not amused over band Milou met Jietse: ‘Ze vond hem leuk’

Het nieuwe seizoen van Temptation Island start op donderdag 14 februari om half 9 bij RTL 5 met een dubbele aflevering. En voor wie een Videoland-abonnement heeft hebben we éxtra goed nieuws: daar verschijnt namelijk op 14 februari een driedubbele aflevering!

Het klinkt erg, maar de enige hoop dat er nog íets spannends gaat gebeuren in Temptation Island is gevestigd op één koppel. Heikki geeft dan ook aan dat hij allesbehalve blij was met de innige band tussen Milou en Jietse.

Beetje hypocriet, want Heikki zelf kan het behoorlijk goed vinden met Ayleen. Maar dat ‘ons’ Milou elke avond een man op haar kamer had, vond hij écht niet kunnen. Zo vertelt hij in een openhartig gesprek in Goedele On Top. Volgens de Belg had ze namelijk ‘elke avond wel iemand op haar kamer’. Ja, als je de sensatie meetelt dat Jaimy een beest weg moest halen wel ja.

Echt leuk

Hij vervolgt: ‘En die gesprekjes met die kerel, waar dat over ging. Zulke gesprekken zou ik eens met Ayleen moeten hebben!’ Heikki denkt dan ook dat Milou wel gevoelens had voor de knappe Jietse. ‘Voor mij was dat heel duidelijk: dat ze hem leuk vond. Zij zegt van niet, dat het puur over seks in het algemeen ging, maar ja..’ Of dat voor de verleider ook zo was? ‘Ergens denk ik wel dat hij het ook zag zitten met haar.’ To be continued…

Bron: Glamour | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!