Had Temptation’s Milou nu wél of geen gevoelens voor Jietse?

Het nieuwe seizoen van Temptation Island start op donderdag 14 februari om half 9 bij RTL 5 met een dubbele aflevering. En voor wie een Videoland-abonnement heeft hebben we éxtra goed nieuws: daar verschijnt namelijk op 14 februari een driedubbele aflevering!

De vraag der vragen is natuurlijk: is er iets gebeurd tussen Milou en verleider Jietse in Temptation Island? En zo ja, zijn er nog gevoelens? Hoewel Heikki bij hoog en laag beweert dat er inderdaad meer speelde, ontkent de blondine dat nu volledig.

Nu werden Heikki en zijn Milou vorige week nog gewoon samen gespot, dus als er al gevoelens waren, dan zijn deze nu alweer voorbij. Maar waar de Belg volhoudt dat zijn vriendin Jietse echt wel meer dan leuk vond, zegt Milou toch iets heel anders.

Jietse

In Goedele on Top doet de Brabantse een boekje open over haar band met de knappe verleider. Wanneer Goedele probeert te vissen of er écht geen gevoelens waren, ontkent Milou dit. ‘Nee, ik had geen gevoelens voor hem’, bekent ze. Maar had ze wel de indruk dan dat Jietse oprecht met haar was? Dat denkt ze ook niet. ‘Hij is daar om te verleiden. Ik merk wel wanneer iemand oprecht is of niet.’

Bron: Cosmopolitan | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!