Oh oh: ‘Milou na Temptation vreemdgegaan met Jietse’

Hoewel Milou helemaal klaar leek met Jietse in Temptation Island, hebben de twee elkaar na de opnames blijkbaar toch weer gevonden. Sterker nog, de blondine zou volgens de verleider met hem zijn vreemdgegaan.

Want – pas op, spoiler en meteen nog een bevestiging van onze eerdere vermoedens – Milou was inderdaad na Temptation Island gewoon weer in een relatie met haar Heikki. Omdat ze samen was met haar grote liefde, heeft Jietse ook lange tijd geen contact met haar gehad. Tót ze samen geboekt werden.

Gezoend

De knappe Belg laat weten aan Shownieuws: ‘We hebben wel een boeking gehad samen en daar hebben we gekust. Maar dat is ook het enige. Milou was de volgende dag terughoudender, omdat ze blijkbaar samen was met Heikki op dat moment. Dus ze is na Temptation wel in de fout gegaan met mij.’

Heikki

Deze zoen zorgde ervoor dat het even klaar was tussen Milou en Heikki. ‘Toen is de relatie ook even stopgezet. Ik heb ook gesproken met Heikki en we kwamen wel echt heel goed overeen, omdat we daar heel open en eerlijk over zijn geweest tegen elkaar. Dus ja, Heikki vond het niet zo leuk, maar hij waardeerde het wel van mijn kant. Omdat ik ook niet wist dat ze samen waren.’ Of het ook echt zo is gebeurd, is natuurlijk nog maar de vraag. Milou heeft tot nu toe nog niet gereageerd op deze geruchten.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!