Milou uit ‘Temptation Island’ laat van zich horen: ‘Het was even flink schrikken’

Milou Temptation Island

Milou uit Temptation Island kreeg een flinke tegenslag te verwerken. De blondine belandde op de spoedeisende hulp en laat nu weten hoe het met haar gaat.

Lees ook:
Ach: Temptation Island’s Heikki en Milou zijn definitief uit elkaar

De realityster moest dagen in bed liggen met keelpijn en hoge koorts. Vanwege haar hoge ontstekingswaardes moest ze zich melden bij de spoedeisende hulp.

Milou Temptation Island

De angst was dat er misschien een bloeding in haar maag was ontstaan, aangezien ze ook nog bloed overgaf. Tel daarbij op dat de antibiotica niet aansloeg en je snapt dat de paniek bij Milou aardig hoog zat.

Flink schrikken

Ze laat weten aan RTL Boulevard: ‘Ik had hoge koorts en mega veel pijn in m’n maag. Mijn amandelen waren zodanig ontstoken dat het bloed voortdurend naar mijn maag liep. Het was even flink schrikken. Maar het gaat gelukkig een stuk beter.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ℳ𝒾𝓁𝑜𝓊 (@milouvanagtmael) op

Uit elkaar

De relatie tussen Milou en Heikki stond tijdens Temptation Island op knappen, omdat ze beide de verleiding wel héél dichtbij lieten komen. Heikki ging bijna vreemd met verleidster Ayleen en Milou leek stiekem een oogje te hebben op verleider Jietse. Hoewel ze in eerste instantie het programma overleefden, maakten ze later bekend tóch uit elkaar te gaan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Boulevard | Beeld: Instagram
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!