Mind is blown: Keira Knightley en Sam Brodie-Sangster schelen minder in leeftijd dan je al die tijd dacht

love actually shocking

Kerst of geen kerst: Love Actually kunnen we altijd wel kijken. Met enige regelmaat zwijmelen we weg bij de romances van Juliet, Daniel, Jamie, Sam en de rest van de cast. Maar hoe goed je de film ook denkt te kennen: de kans is groot dat je nog niet álles weet over de personages.

We kennen allemaal Juliet, het personage van de knappe Keira Knightley. In de film trouwt zij met Peter. Ze is dus volwassen, dat moge duidelijk zijn. Dan hebben we ook Thomas, gespeeld door Sam Brodie-Sangster. Hij is het zoontje van Daniel en voor het eerst in z’n leven verliefd. Voor wie wel een opfrisser kan gebruiken: hier even een fotootje van de twee.

love actually

Nu komt de shock: deze volwassen vrouw en dit kinderlijke jongetje schelen in real life slechts vijf jaar in leeftijd. Wij herhalen: Vijf. Jaar. Geen grap. Momenteel zijn de twee 32 en 27 jaar.

Een kleine rekensom leert dat Keira tijdens de opnames van de film slechts achttien jaar oud was.  Thomas was een stuk ouder dan we dachten: dertien. Ons hoofd is momenteel één grote error. En niet alleen dat van ons.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Beeld Instagram
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.