Haarstrikken en polka dots in overvloed: Minnie Mouse heeft nu haar eigen Instagram-account

Een Instagram-account in de lucht gooien en binnen een dag al meer dan 115.000 volgers hebben. Er is maar een iemand die dat voor elkaar krijgt en dat is: Minnie Mouse.

Minnie Mouse op Instagram

Een kleine stap voor Instagram, een grote sprong voor schattige knaagdieren. ’s Werelds meest bekende meisjesmuisje heeft sinds deze week haar eigen officiële Instagram-account. En dat is niet zonder reden: Minnie viert deze week haar 91ste verjaardag.

Vorig jaar kreeg Minnie – die haar debuut in 1928 maakte in de tekenfilm Plane Crazy – een ster op de Hollywood Walk of Fame. Maar aangezien je in deze tijd niet meetelt zonder een account op the gram, is een account met blauw vinkje wel op zijn plaats.

Follow Minnie for extra joy & polka dots

Wat we kunnen verwachten? Minnie hoopt ons ‘extra joy & polka dots’ te brengen, zo kunnen we lezen in haar eerste posts. En Minnie windt er geen doekjes om: in twee dagen tijd heeft ze al 9 feedposts en een boel stories geplaatst. Naah, wie wil dit nou niet volgen? #teamminnie

 

View this post on Instagram

 

From me, to all of you! Follow along for more joy … and polka dots. 😉 XO, Minnie

A post shared by Minnie Mouse (@minniemouse) on

Ben je benieuwd naar de eerste tekenfilm waarin Minnie Mouse haar debuut maakte? Bekijk ‘m hieronder.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA banner

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.