Cool: Missy Elliott betaalt de trouwjurk van een volslagen onbekende

Missy Elliott

De zoektocht naar de ultieme trouwjurk is niet altijd even makkelijk. Maar als je ‘m ziet, dan weet je het meteen. Ireanna kan daar over meepraten. Ze werd stapelverliefd op haar trouwjurk, maar iets minder op het prijskaartje. En toen was daar Missy Elliott. 

Ireanna vond de trouwjurk van haar dromen, maar moest ook sparen voor het nieuwe huis waar ze gaat wonen met haar aanstaande man. Daarom was die jurk geen optie. Ze deelde haar teleurstelling op Twitter, en dat bleek in dit geval een heel goed idee.

Geen optie

‘Ik ga trouwen in maart en probeer tegelijkertijd te verhuizen naar onze nieuwe plek. Ik ben opgewonden, maar ook overweldigd. Ik heb geld gespaard, maar het is nog steeds een worsteling. Ik heb mijn droomjurk gevonden en die wil ik zo graag, maar tussen al het sparen door denk ik niet dat het een optie is.’

Tekst gaat verder onder tweet. 

Missy Elliott

De jurk waar Ireanna head over heels voor viel is een exemplaar van David’s Bridal met blote schouders, bloemendetails en een romantische uitstraling. Ze trok de stoute schoenen aan en vroeg volgers te doneren zodat haar droom misschien toch realiteit wordt. Met succes: haar tweet werd gedeeld met Missy Elliott als opvallendste deelnemer. ‘Alvast gefeliciteerd. Dat God jullie mag zegenen als een onbreekbare eenheid vol liefde en geluk’, schrijft de rapper.

‘Je jurk is betaald’

Maar daar liet ze het niet bij. Ireanna nodigde Missy prompt uit voor de bruiloft voordat ze de ultieme verrassing kreeg: Missy wilde haar jurk betalen. ‘Je jurk is nu betaald. Ik ken je niet, maar ik zag je tweet over de jurk van je dromen en bedacht dat ik je wel kon helpen. Ik wens jou en je man een geweldige trouwdag.’

En nu allemaal: get ur dress on, get ur dress on, g-g-get ur dress on.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Popsugar | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.