Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Nog meer genieten: krijgt ook het volgend seizoen van ‘Mocro Maffia’ een miniserie?

Mocro Maffia miniserie

Hoewel we het nu met één aflevering per week moeten doen bij Mocro Maffia, is een nieuw seizoen al aangekondigd. Fans werden voor dit vervolg al even zoetgehouden met een miniserie. Maar zal dat bij de volgende editie ook weer het geval zijn?

Achmed Akkabi, hoofdrolspeler in en schrijver van de serie, heeft goed nieuws. Er zal namelijk wel degelijk weer een ware traktatie zijn voor het vierde seizoen begint.

Mocro Maffia miniserie

Maar voordat überhaupt een vervolg kan worden opgenomen, moet de acteur nog wel flink aan de bak. Achmed is namelijk druk bezig met het schrijven en kan dus echt nog niet zeggen wanneer het vierde seizoen op Videoland zal staan. Akkabi liet zondagavond weten in Humberto: ‘Wat ik nu vooral moet doen is de scenario’s afmaken, zodat we kunnen beginnen met filmen.’

Spin-off

Voordat seizoen 3 op de streamingdienst stond, konden fans van Mocro Maffia al genieten van de miniserie #Komtgoed. Gaat dat ook nu weer het geval zijn? ‘Er is ook een idee om dat weer te gaan doen volgend seizoen. Alleen in een iets andere vorm. Ik heb wel een idee voor een spin-off die toch wel een overtreffende trap is.’ Can’t wait!

Derde seizoen

De serie gaat over een oorlog in de Amsterdamse onderwereld. De derde reeks volgt op de miniserie #Komtgoed, die een brug vormt met het vorige seizoen. Romano (Mandela Wee Wee) is spoorloos en Potlood (Nasrdin Dchar) komt alleen te staan in hun oorlog tegen De Paus (Achmed Akkabi). Ondertussen zint Nadira (Nora El Koussour) op wraak voor alles wat haar en haar familie in de eerdere seizoenen is aangedaan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Boulevard, ANP | Beeld: Videoland (RTL)
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!