Moeder Lil’ Kleine: ‘Niet leuk als je kind een giftige man wordt genoemd’

Lil Kleine

Hoewel Lil’ Kleine (26) lang geen contact had met zijn moeder, wil zij toch wat kwijt over de storm aan nieuws rondom haar zoon. Babette Verhoef laat op Facebook weten wat zij van de hele situatie vindt.

Platenlabel Top Notch gaf pas vijf dagen nadat het nieuws over de vermeende mishandeling naar buiten kwam een verklaring. Eigenaar Vincent Patty ging op Instagram niet inhoudelijk in op de zaak. Hij beklemtoonde dat de verantwoordelijkheid van het label ligt bij de artiesten en hun families, ‘zeker waar het privésituaties betreft’.

Parool

Volgens journaliste Jill Mathon beschermen ze zo ‘giftige mannen’, zo laat ze weten in een open brief aan het platenlabel in het Parool. Ook de moeder van de rapper zelf heeft hier wel iets over te zeggen. Op Facebook reageert ze op het stuk en Babette laat weten: ‘Niet leuk om je kind een giftige man genoemd te zien worden, maar wel een goed kritisch stuk op de ‘verklaring’ van Top Notch.’

Geen goede band

Hoewel de band Lil’ Kleine en zijn moeder sinds de geboorte van zoontje Lío iets beter zou zijn geworden, lopen ze nog steeds niet de deur bij elkaar plat. De twee hadden dan ook jarenlang geen contact.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Story | Beeld: Brunopress
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!