Moet je zien: deze Netflix-topper wordt als meest verslavende serie ooit gezien

Met een vrij onbekende lijst aan acteurs en een Spaanstalige titel, is de kans groot dat je onbewust regelmatig langs deze Netflix-topper bent gescrold. Toch is de serie La Casa de Papel volgens velen een aanrader om naar te kijken. ‘Dit is misschien wel de meest verslavende serie die ik ooit heb bekeken’, aldus een fan. 

Hoewel je bij deze serie niet aan de typische vrouwenseries Gossip Girl of Pretty Little Liars moet denken, raken ook de vrouwelijke fans er maar niet over uitgepraat. In de serie heeft een ietwat mysterieuze man, oftewel El Professor, namelijk het plan om de grootste overval ooit uit te voeren. Samen met een team van acht mensen – waaronder twee vrouwen die nergens voor terugdeinzen – wil hij de Koninklijke Munt van Spanje van maar liefst 2,4 miljard euro stelen. En dat gaat uiteraard niet bepaald zonder de nodige obstakels…

Tweede seizoen

Oftewel, een bloedstollend spannend en naar verluidt enorm verslavend verhaal, waar je maar al te graag een paar uur voor wil gaan zitten. Op dit moment staat helaas alleen nog het eerste seizoen op Netflix, maar als we de geruchten moeten geloven zal rond april het tweede seizoen te zien zijn. Hoog tijd om even flink te bingewatchen dus!

Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan even de enthousiaste tweets hieronder. Wedden dat je binnen no time om bent?

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron HLN.be | Beeld Twitter, La Casa de Papel