Moïse Trustfull en Kaj van der Voort gevraagd voor Temptation Island

Kaj van der voort en Moïse trustfull temptation island

Temptation Island is natuurlijk hét reality programma der reality programma’s waarin stellen testen of ze de verleiding (temptation) kunnen weerstaan en elkaar trouw blijven. Prima recept voor drama, zeker als je er zo af en toe een VIPS-editie ingooit. Voor die editie zijn Moïse Trustfull (25) en haar vriend Kaj van der Voort (24) een keer gevraagd, maar daarvoor hebben ze vriendelijk hebben bedankt. 

Dit vertelt de actrice en dochter van Koffietijd-presentatrice Quinty Trusfull tijdens een Q&A op haar Instagram. Er werd haar gevraagd: ‘Zou je ooit meedoen aan Temptation?’. Daarop antwoordt ze: ‘Wij zijn er wel voor gevraagd.’ Maar ze geeft ook meteen aan dat ze niet zo goed begrijpt waarom je mee zou doen aan zo’n programma als je happy bent in je relatie. ‘Maar het is wel heerlijk om te kijken’, voegt ze eraan toe.

Bn’ers die ook bedankten

Ze zijn overigens niet het eerste BN’er-koppel dat gevraagd werd en bedankte voor het realityprogramma. Zo werden Echte Gooische Moeder Paulien Wingelaar, ex-miss Nederland en founder van She Flore Jessie Jazz Vuijk en influencer Kalvijn eerder al gevraagd. Allen zeiden nee tegen de eervolle deelname.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: RTL Boulevard, Televizier, BrunoPress
Selien woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster