Niet meer ondergronds: de Mol in laatste aflevering vol in actie

wieisdemol

De Mol mag natuurlijk absoluut niet ontmaskerd worden, zeker niet net voor de finale. Toch leek de saboteur het zat om ondergronds te opereren in de laatste aflevering, want zien we op deze beelden nu de Mol vol in actie?

We kunnen haast niet geloven dat de regie het zó duidelijk in beeld brengt, dus waarschijnlijk worden we gewoon weer op het verkeerde been gezet. Maar Sarah is in de uitzending van afgelopen zaterdag toch echt flink aan het mollen.

Staat als een paal boven water

Het staat als een paal boven water – letterlijk – dat Sarah in ieder geval niet de overgebleven kandidaten aan het helpen is om geld te verdienen. De gekleurde schijven moeten toch écht naar de verschillende strandjes en niet weer op de staaf, Chronis. En dit deed de actrice niet één keer, maar wel twee maal plaatste ze de blokken terug. Verdacht, verdacht.

Meest verdacht

Sowieso is Sarah de meest verdachte kandidaat bij de kijkers in Nederland. Niet alleen heeft ze het minste geld in het laatje gebracht, ook zouden de puzzelstukken in de leader beetje bij beetje het gezicht van de blondine vormen. Dat zou betekenen dat Merel de winnaar is van dit seizoen en Niels helaas met lege handen naar huis gaat. Maar hey, wie weet welke verrassing ons nog te wachten staat aankomende zaterdag.

VIVA banner

Bron: Cosmopolitan | Beeld: AVROTROS
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.