Molloten opgelet: de eerste beelden van ‘de Mol Vlaanderen’ zijn hier

Eerste beelden Mol

Wist je dat onze Wie is de Mol? afstamt van de Vlaamse variant? Zo niet, dan bij deze. Het is dan ook niet gek dat de opdrachten in De Mol Vlaanderen net iets spannender, moeilijker én (ja, we gaan het gewoon zeggen) beter zijn. Gelukkig heeft het programma nu de eerste beelden gelost.

Lees ook:
Ook in een zwart gat na WIDM? De Vlaamse variant is nóg bedrieglijker

De trailer zou zo regelrecht uit een horrorfilm kunnen komen. We zien een klok die terugloopt en een soort magere Hein. Een ijzingwekkende stem verkondigt: ‘Hier wordt mijn verraad geschiedenis, maar eerst keren we terug naar het begin. Naar de bron van al het kwaad.’

Eerste beelden Mol

Wat het allemaal betekent is niet duidelijk, maar één ding is wel zeker: dit seizoen speelt zich af in Griekenland. In dit land gaan onbekende Vlamingen de strijd tegen elkaar aan om dé Mol te ontmaskeren. Vandaar waarschijnlijk ook de tekens op de klok én de aankondiging terug naar het begin te gaan. Spannend!

Startdatum

Op 8 maart kunnen ook wij in Nederland meegenieten met onze Zuiderburen via Vier.be. Ja, dat betekent wel dat er dus twee weken nog een overlap is met onze eigen variant en die van de Vlamingen. Maar hee, wie durft er nu ‘nee’ te zeggen tegen twee keer ‘WIDM’ in de week? En de eerste beelden van de Mol beloven in ieder geval al veel goeds.

Bron: De Morgen | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!