Molloten opgelet: deze hint zou zomaar eens ‘de Mol’ kunnen ontmaskeren

Wie is de Mol

Elke zaterdag vul je braaf je punten in in de app, zit je om half 9 stipt klaar voor de buis en probeer je de Mol te ontmaskeren. Toch gaan er stiekem heel wat hints aan onze (speur)neus voorbij. Zoals deze, die misschien zomaar eens dé Mol zou kunnen verraden.

Zoals je als echte Molloot misschien wel al weet, verandert de leader elke week. Nog niet gezien? Deze Twitteraar heeft de verschillen per aflevering mooi op een rijtje gezet. Elke week is een bepaald shot net wat anders dan in de vorige aflevering. En laat nu net de dikke hint daarin schuil gaan.

Niet is wat het lijkt

Nu moet je bij ‘Wie is de Mol?’ natuurlijk altijd in gedachten houden dat ‘niet is wat het lijkt’, maar met dat mantra in het achterhoofd kwam deze hint (letterlijk) boven water. Geloof ons, het is er deze keer niet een in de categorie ‘zeer onwaarschijnlijk, maar leuk gevonden’. De leader laat namelijk steeds meer voorwerpen in het water zien. Volgens sommige mensen zou dat alleen al een hint zijn, zo ligt er een letter L in een meer wat dan zou verwijzen naar Meer-l, oftewel, Merel.

Ontmaskeren

Maar dat is nog niet dé hint. Iemand ontdekte namelijk dat als je puur kijkt naar welke opdracht er vervangen is in de leader, deze eerste letters hiervan een zin vormen. En drie keer raden… als je alles achter elkaar zet, komt er te staan ‘MOL IS…’ Oeh! Zou er de volgende keer dan de beginletter van een naam achter komen te staan? Of is het weer trucje van de montage om ons om de tuin te leiden? Zaterdag maar nóg aandachtiger kijken en misschien 100x terugspoelen.

Bron: Boulevard | Beeld: AVROTROS
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!