Molloten opgelet: er komt misschien WIDM met onbekende Nederlanders

Als diehard fan zat jij zaterdagavond natuurlijk voor de buis om de Mol te ontmaskeren. Elk jaar ga je weer druk op zoek naar hints, beland je in een tunnel… En hoewel op deze manier meedoen al superleuk is, blijft écht kandidaat kunnen zijn een grote droom. Tot nu dan.

Wie is de Mol? begon ooit, heel wat jaren terug, net zoals Expeditie Robinson nog zonder BN’ers. Bij Expeditie kon je dit jaar eíndelijk weer meedoen als normale burger. En we hebben goed nieuws: presentator Art Rooijakkers ziet een seizoen van WIDM met onbekende Nederlanders wel zitten.

Mengvorm

In een interview met NU.nl licht hij toe: ‘Je zag die mengvorm ook bij de vorige editie van Expeditie Robinson. Ik vond dat wel een tof en inspirerend idee en ik denk dat heel veel mensen hiervoor in de rij zouden staan. Ik vind het wel een boeiende gedachte om met ons team over te praten en na te denken.’ Wel moet hij erbij opmerken dat hij niet de enige is die hierover een beslissing kan nemen. Helaas.

Zelf meedoen

Toch is hij zeker enthousiast. Art: ‘WIDM is een programma waarbij je zelf het gevoel hebt dat je meedoet: je probeert te ontdekken wie de mol is. De overtreffende trap daarvan is dat je écht mee kan doen. Ik vind dat wel een spannende gedachte.’ Fingers crossed!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron NU.nl | Beeld AVRO TROS
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!