Molloten opgelet: je kunt nu op een heuse ‘Wie is de Mol?’-vakantie

Wie is de Mol?-vakantie

Baal je soms ook weleens dat je geen BN’er bent, puur en alleen omdat je nu niet deel kunt nemen aan WIDM? Want wat zou het leuk zijn, de boel saboteren of juist de ultieme dwarsligger proberen te ontmaskeren. Toch is er hoop: je kunt namelijk op een heuse Wie is de Mol-vakantie.

Lees ook:
Oeps: bij deze WIDM-opdracht moest flink geïmproviseerd worden

En nee, je hoeft er niet helemaal voor naar China. Bij de organisatie ‘Wie is de Vos? kun je je namelijk helemaal onder laten dompelen in bondjes, theorieën en tunnelvisies, maar dan gewoon in Limburg. Een heel weekend lang ga je op zoek naar dé Mol. Ideaal voor het volgende uitje met je vrienden, of niet?

Wie is de Mol-vakantie

Heb je wel behoefte aan wat zon, dan is er ook nog een andere optie. Bij Wie is de Saboteur?’ reis je namelijk af naar Spanje en ga je wel 10 dagen lang het avontuur aan. Ja, dat maakt het wel net even wat echter. Bang om na dag één al naar huis te worden gestuurd? No worries, dat kan niet gebeuren. Iedereen blijft gewoon in de running, ook als je een rood scherm voor je neus krijgt. Dus hop, boeken die Wie is de Mol-vakantie.
Banner

Bron: Linda | Beeld: Avrotros
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!