Alle molloten verzamelen! De finale van Wie is de Mol? is dit jaar in de bioscoop te zien

wie is de mol aflevering 3

De finale van Wie is de Mol? komt steeds dichterbij. Er zijn nog maar drie kandidaten over, namelijk Ruben Hein, Jan Versteegh en Olcay Gulsen. Wie komt dit jaar als winnaar uit de bus en wie is dit seizoen de Mol? Je kunt het vanuit je luie stoel bekijken, maar de ontknoping is dit keer óók in de bioscoop te zien.

Trouwe molloten vragen het zich al vanaf de eerste aflevering af: wie is de Mol? Op zaterdag 10 maart wordt het lange wachten beloond en weten fans eindelijk of ze al die tijd de goede BN’er hebben verdacht of niet. Bioscoopketen Vue haakt slim in op de populariteit van het programma en zendt de finale live uit in zeven bioscopen.

Groot scherm

Tijdens de langverwachte ontknoping kom je er als kijker niet alleen achter wie de Mol is, maar krijg je ook te zien hoe diegene al die tijd het spel gesaboteerd heeft. Dit kun je op groot scherm bekijken in de Vue-bioscopen in Alkmaar, Hilversum, Eindhoven, Kerkrade, Hoogeveen, Apeldoorn en Vlaardingen. De kaartjes zijn nu al verkrijgbaar voor een bedrag van € 2,50 en je kunt ze hier bemachtigen.