Momager Kris Jenner: ‘Met Kourtney samenwerken is het lastigste’

Kris Jenner

Kris Jenner heeft heel wat kwaliteiten, en een daarvan is heel veel geld in het laatje brengen voor zichzelf en haar kroost. Toch verloopt de samenwerking met haar kids niet allemaal soepeltjes. Vooral met Kourtney botert het workwise niet altijd, aldus de momager.

Het eind van Keeping up with the Kardashians is na twintig seizoenen daar. Een bittersweet moment voor de hele familie, die faam behaalde door de serie. In een special rond het einde van realityserie doet Kris Jenner nu voor het eerst een boekje open over de samenwerking met haar dochters.

Momager Kris Jenner

Samenwerken met Kendall is volgens haar het gemakkelijkst. Het model vliegt van hot naar her en siert cover na cover, mede door de briljante managing skills van Kris. Ook steekt Kris nooit onder stoelen of banken dat Kim haar favorietste dochter is, en dus ook haar werk ethiek goed kan waarderen.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Kieskeurige Kourtney

Ook Khloe werkt ontzettend hard, aldus Kris. Maar met Kourtney botert het minder op werkgebied, bekent ze. Kourtney laat weten dit echter wel te begrijpen. ‘Ik wil alleen dingen doen die ik echt heel interessant vind. Dus mijn antwoord als ze iets vraagt is meestal nee. En als het wel ja is, dan wil ik alle details weten van wat er van me gevraagd wordt’, aldus de 41-jarige realityster.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.