Mommies to be: shop de leukste zwangerschapskleding

Bang om tijdens de zwangerschap in onaantrekkelijke en niet hippe kleding rond te lopen? You’re wrong, honey! Suffe en oubollige kleding tijdens de zwangerschap is verleden tijd. Tegenwoordig is er namelijk veel meer keuze op het gebied van positiekleding, zo kun je er nét zo trendy bijlopen als voorheen, al heb je een buik(je)!

Baby bump

Nu is de zwangerschapsmode van tegenwoordig wel erg leuk, maar je draagt deze items maar een paar maanden. Een compleet nieuwe garderobe zit er dus waarschijnlijk niet in, daarom is het handig om de juiste essentialsaan te schaffen. Scoor bijvoorbeeld een paar comfy broeken, wat casual tops en truien, een basic jurkje en óók een feestelijk jurkje mag niet ontbreken. Als zwangere mama wil je natuurlijk ook gewoon feminine voor de dag komen tijdens een feestje.

preg3

What to wear

Wanneer je preggie bent, staan items die strak van boven zijn en wat wijder uitlopen je geweldig. Je buik is overigens niet het enige wat groeit, ook je borsten worden voller en dat mag best geaccentueerd worden! Laat dit deel van je lichaam lekker opvallen met een mooie decolleté. Kies voor een strak jurkje van stretchstof met een lage V-hals, dit laat ook je buik mooi uitkomen. Niet alleen tijdens een casual gelegenheid, maar ook ideaal voor tijdens een avondje uit. Heb jij nog wat inspiratie nodig? Wij zetten enkele van de hipste mommies to be voor je op een rijtje. Get inspired en shop je favoriete items in onze shop!

preg6

Buy now or cry later

Die leuke zwangerschapslooks zelf shoppen doe je op StyleToday.nl!