Monica Geuze en Lars Veldwijk zetten punt achter hun relatie

monica geuze

Monica Geuze (24) en Lars Veldwijk (28) zijn uit elkaar. Dat onthult de vlogster zojuist op Instagram. De twee hebben samen een dochtertje, Zara-Lizzy.

Monica schrijft: “Na een aantal mooie jaren hebben we er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan!” Ook Lars plaatst hetzelfde bericht op social media.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Moeilijke start

Aan het begin van haar leventje heeft Zara-Lizzy haar ouders flink laten schrikken. Toen het meisje drie maanden oud was, vertelde Monica in tranen over de ziekenhuisopname van haar dochter. “Het enige wat we weten, is dat ze dus te weinig drinkt en daardoor dus de kans op uitdroging om de hoek komt kijken. Dat is nu nog niet het geval. Het is meer preventief.”

Tekst gaat verder onder foto.

 

View this post on Instagram

 

EVERYTHING❤️

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on

Zoontje Mason

Eind 2017 kondigde het stel aan samen een kindje te verwachten. Voor Monica was dit een totaal nieuwe ervaring, Lars daarentegen werd al eerder vader van zoontje Mason uit een eerdere relatie. Monica en Lars waren samen sinds eind 2016.

 

View this post on Instagram

 

❤️❤️

A post shared by Lars Veldwijk (@larsveldwijk) on

 

View this post on Instagram

 

❤️

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on

Bron: FlairOnline.nl |
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!