Ondanks breuk met André: ‘zussen’ Monique en Roxeanne hebben elkaar gevonden

monique-roxeanne

Hoewel moeder Rachel (51) natuurlijk niet zo’n fan was van Monique (43), zet Roxeanne (28) haar ‘zus’ niet zomaar aan de kant. Ondanks dat Westenberg natuurlijk niet meer samen is met André, steunen de voormalig schoonzussen elkaar nog altijd door dik en dun.

Samen met hun mannetjes en Roxeanne haar verloofde Erik Zwennes, gingen de twee eropuit. ‘Op de boerderie 👨🏼‍🌾’, laat Monique dan ook weten bij het gezellige familiekiekje (waarop André overigens de grote afwezige is).

Neefjes

Ook de zangeres deelt een foto van de twee neefjes en laat slechts weten: ‘🔗❤️.’ Hierop reageert Monique: ‘Zo’n fijne middag met jullie gehad ❤️.’ Ook André besluit van zich te laten horen. Zijn zus kan rekenen op heel wat emoji’s met hartjesogen.

De tekst gaat verder onder de foto.

Samenwonen

Sterker nog, het boerenleven lijkt Westenberg zo goed te bevallen, dat ze later wel met z’n allen daar wil samenwonen. In haar Instagram Stories merkt ze nog op: ‘Laat ze maar vast goed oefenen voor als we later met elkaar op een boerderij wonen.’

De tekst gaat verder onder de foto.

‘Zussen’

Roxeanne vertelde eerder over haar band met haar voormalig schoonzus: ‘Ik kan ook ongelooflijk goed met Monique: het is niet alleen een zus, maar ook een vriendin. En dat is gewoon heel erg fijn.’

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!