Lingerie lovers opgelet: deze modeketen komt met een underwear lijn die écht voor iedereen is

lingerie

Rihanna zette met Savage x Fenty een nieuwe toon en je weet inmiddels; een goed voorbeeld doet volgen. Want lingerie moet er voor iedere maat, vorm en huidskleur zijn. Daarom introduceert ook modeketen Monki een lingeriecollectie volgens dit nieuwe streven. Zij gaan voor neutrale kleuren en licht doorschijnende details, zodat de focus ligt op jouw individualiteit.

Een wit canvas, zo noemt Monki de manier waarop het merk hun nieuwe underwear collectie presenteert. Het merk wil dat niet de lingerie, maar jouw lichaam het verhaal vertelt. Om die reden bestaat de collectie uit neutrale kleuren, zachte texturen en licht doorschijnende details. Show me what you got, dat idee. Want volgens Monki is zelfverzekerdheid het mooiste wat een vrouw kan dragen.

Ook leuk: de campagnebeelden zijn geschoten met een analoge camera en vertelt een verhaal over self-love en sisterhood.

De collectie is dit voorjaar verkrijgbaar bij Monki

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.