Maakt Mr. Big dan tóch zijn opwachting in ‘Sex and the City’?

Mr. Big

Vele harten werden gebroken toen bekend werd dat Mr. Big niet zijn opwachting zal maken in de reboot van Sex and the CityToch is er weer enige hoop voor alle fans. Want wat zegt acteur Chris Noth hier nu over de terugkeer van zijn personage?

Page Six maakte vorige weekend bekend dat Noth, naast Kim Cattrall, de grote afwezige is in de nieuwe show. De acteur reageerde op de geruchten via sociale media.

Mr. Big Sex and the City

Chris plaatste een reply nadat een fan vroeg waarom hij niet meer in de rol van Mr. Big kruipt, de grote liefde van hoofdpersonage Carrie Bradshaw. ‘Nou, als Page Six dat zegt dan móet het wel waar zijn,’ aldus Noth, die er een emoji met een knipoogje achter zette.

And Just Like That…

Fans hopen nu dat er in de aankomende weken wordt aangekondigd dat Noth wel degelijk te zien zal zijn in de serie. And Just Like That… draait om de levens van Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes en Charlotte York, die inmiddels allen in de 50 zijn. Er worden 10 afleveringen gemaakt, waarvoor de dames allen 1 miljoen dollar per show krijgen. Verwacht wordt dat de productie in de lente zal starten.

via GIPHY

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: Getty Images
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!