Zien: eerste beelden nieuwe versie Mulan online

Mulan

Het regent Disney live-action remakes de laatste tijd. En ook een nieuwe versie van Mulan kon natuurlijk niet achterblijven. Maar of we ook lekker kunnen gaan meebrullen met de nummers, dat is nog maar even de vraag.

Want in de eerste beelden die Disney heeft vrijgegeven, zien we vooral veel gevechten en weinig muziek. Kijkers vragen zich dan ook af óf liedjes als ‘I’ll make a man out of you’ en ‘Reflection’ – Who is that girl I see staring straight back at me? – überhaupt terug gaan komen. Ook de pratende draak Mushu ontbreekt. Hmm.

Hoofdrol

De Chinese actrice Liu Yifei, ook wel bekend als Crystal Liu, speelt de hoofdrol in de film. Ze speelt het meisje Mulan dat zich voordoet als man om de rol van haar vader in het leger over te nemen en in een oorlog mee te vechten. De originele tekenfilm komt uit 1998. De nieuwe versie verschijnt volgend jaar in de bioscoop.

The Lion King

Disney heeft de laatste jaren flink de smaak te pakken in het verfilmen van zijn geanimeerde klassiekers. Eerder verschenen onder meer remakes van Jungle Book en Beauty and the Beast. Momenteel draait Aladdin in de bioscopen en later deze maand komt ook The Lion King uit.

banner

Bron: ANP | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!