Must see: ‘Lovesick’ op Netflix

Op zoek naar een luchtige comedy om te binge watchen? ‘Lovesick’ wordt gegarandeerd je nieuwe verslaving. De serie zelf is niet nieuw, maar jammer genoeg relatief onbekend. En dat verdient deze hilarische Britse sitcom zeker niet.

Lovesick gaat over de charmante en tikkeltje klungelige Dylan, een Britse jongen van in de twintig die net te horen heeft gekregen dat hij chlamydia heeft. Klinkt al als een goede basis voor een serie, toch? Dylan heeft nu de pijnlijke taak dit al zijn exen te vertellen. Nadat het eerste belletje hem niet zo goed afging, besluit hij ze allemaal persoonlijk op te zoeken om het goede nieuws te delen. En de ene ex vat het beter op dan de andere…

Een ongemakkelijke trip down memory lane, die in de serie in beeld wordt gebracht met afwisselende flashbacks en scènes in het nu. Want ook in het heden heeft Dylan genoeg struggles in de liefde.

Dylans beste vrienden, Luke en Evie, helpen hem de lijst af te werken. En om het allemaal af te maken, is Dylan natuurlijk verliefd op Evie, maar die is verloofd. Eerder was ze, zoals te zien is in de flashbacks, jarenlang onbeantwoord verliefd op Dylan, maar ze zette zich eroverheen omdat hij te druk bezig was zijn soa onder andere meiden te verspreiden.