Mystery solved? Met deze persoon is Gaby aan het zoenen in ‘de Bachelorette’

eis de Bachelorette

De Bachelorette deelde natuurlijk al een kus met de Limburgse Joey. Maar in een teaser van de aanstaande aflevering, zien we nogal jaloerse blikken geworpen worden. Gaby Blaaser (34) is namelijk aan het zoenen met een ándere kandidaat. Maar wie o wie is dit?

Lees ook:
De Bachelorette aflevering 6: Niek valt op ‘karaktertjes’ en Kasper goochelt erop los

Eén ding is zeker: het is in ieder geval niet Jordy. Hij moest met lede ogen aanzien hoe zíjn droomvrouw er met een andere prins vandoor gaat. ‘Dan heb je een heel goed gesprek met mij gehad en dan zie ik vervolgens een intiem momentje met iemand anders. Dan vraag ik me oprecht af: is dat dan wel oprecht?’, aldus de kandidaat.

Jordy peinzend op de boot.

Kasper de Bachelorette

Ook Kasper ‘heeft het wel gevoeld’. Al lijkt de Enschedeër zijn hart alweer geheeld te zijn: hij (met de mooie oren) wordt immers gespot op een datingapp. Dit wijst er naar alle waarschijnlijkheid op (als hij het echt is) dat het avontuur met Gaby in ieder geval niet geslaagd is.

Gaby zoenen

Maar welke casanova wisselt er dan wél speeksel uit met de Bachelorette? Het gerucht gaat dat het weleens Jethro zou kunnen zijn. Op zijn (helaas afgeschermde) Instagram plaatst hij verschillende intieme kiekjes met de blondine. Is híj dan aan het zoenen met Gaby of wil hij ons om de tuin luiden? De andere mannen zijn in ieder geval niet meer jaloers. ‘Wat kun je toch zwoel kijken’, aldus Joey.

Gaby is aan het zoenen met de mysterieuze man

VIVA’s Lise kijkt én recenseert De Bachelorette, haar recensie kun je hier lezen

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Boulevard | Beeld: Sanne Bakker
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!