Naaktlopers in aantocht

Zet je schrap: er is een nieuwe generatie naaktlopers in opkomst! En deze blijven niet binnen de hekken van nudistencampings en naaktstranden.

Misschien noem je jezelf niet direct een nudist, maar heb je ooit geskinny dipped, in je geboortekostuum in de zon gelegen of in een sauna zitten zweten met niks om het lijf? Dan is er een kans dat ook jij bevattelijk bent voor het nieuwe nudisme-virus.

De nieuwe nudisten vinden elkaar op de website Skinbook, de eerst wereldwijde sociale netwerksite voor nudisten. Vorig jaar werd hij opgericht door een groep studenten uit Manchester, nu zijn er al 7.000 mensen lid. Glurende, perverse types worden van de site verbannen.

Op Times online zegt Skinbook-oprichter Karl Maddocks dat het jonge mensen zijn die het fijn vinden om in hun eigen tijd en volgens hun eigen regels hun kleren uit te trekken. En dan niet in van die enge nudistencampings waar mensen met witte sportsokken in sandalen lopen, nee, lekker in de supermarkt, tijdens de yogales, in de tuin of met vrienden onder elkaar op een feestje. Er is dus een kans dat je binnenkort tegen twee fluffy cadetten staat de kijken in de rij voor de kassa.

Ben jij van het naakte of houd jij je kleren liever aan in het openbaar?

CC foto: Muddy Clay